Ets a: Portada > Agenda > 5a NIT DE VINS


Agenda

25/08/2012

5a NIT DE VINS

Descarregueu-vos el programa en PDF fent clic aquí!La vila de Torroja del Priorat celebrarà el proper 25 d'agost la cinquena edició de la seva Nit de Vins sota la llum de les estrelles de la població.

La Nit de Vins, que té com a acte principal un tast nocturn en un turó que domina la  vila: és un tast obert al públic amb un preu d’entrada que dóna dret a una copa, un tast de cada un dels cellers de Torroja i la  participació en el sorteig d’un lot de vins locals. Cal assenyalar que també compta amb la presència d'un celler d'una altra DO.

A la tarda es fa un tast específic per a professionals del món del vi i  una visita guiada per les finques d’un dels cellers de la vila.

Entrada la nit, sobre les 22h, comença a la piscina municipal la Nit de Vins de Torroja amb la participació de tots els cellers locals i algun de convidat.

El Consell Regulador, coneixedor de la importància de l’arrelament del vi  al nostre territori, dóna suport a les diferents iniciatives  relacionades amb el món del vi per tal de vincular el vi amb la festa i  la cultura tradicional.
5a Nit de Vins

5a Nit de Vins


© Ajuntament de Torroja del Priorat, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo